Mine priser

Vejrtrækningsteknik

  • 1 Konsultation
    850 kr.
  • Par eller duo konsultation
    1500 kr.
  • Sæt god tid af til den første konsultation ca 1 ½ time.

  • Det er ofte kun nødvendigt med 3-4 konsultationer over en periode på 6 mdr. Når du træner øvelserne dagligt, hvilket vi sammen finder ud af hvad der er det nemmeste for dig.

Biografi

Som kunstner har Rikke Damkjær en farvetemperament, der til enhver tid er afstemt af repertoiret. Her er tale om fortolkninger og fremførelser der i deres direkte og til tider næsten intime henvendelser til publikum gennemspiller stemninger som temperament, glæde, ømhed, vemod, sorg, længsel og vrede. En nærhed med den person der spilles, så man føler sig hensat til tiden og stedet hvor handlingen fandt sted. Her er tale om suveræn beherskelse af sang og udtryk, hvor tonerne bliver frigjort fra en vidunderlig klangbund.

Ud over internationale arrangementer i bla. Italien, Frankrig, England, Kina, Canada, Østrig og Tyskland er Rikke Damkjær kendt fra sin optræden i Danmark. Alle steder spænder repertoiret bredt fra R. Wagner til de mere komiske roller i operetteformen.

Overalt har hun erobret scenen med sin fantastiske udstråling og ”en stemme der i al sin vælde bevarer en funklende klang”. Hun udfylder sine roller med sødme som stål, såvel som stemmen råder over smidighed og styrke.

Senest har Rikke Damkjær optrådt i værker af Wagner, hvor publikum og en samlet presse har hyldet hende med uhæmmet begejstring.